2+1 gratis op het volledige assortiment sloggi voor dames en heren

In actie van 5 December 2018 tot en met 18 December 2018. 2+1 gratis op het volledige assortiment sloggi voor dames en heren van het merk Sloggi bij Makro .

 • Productnaam: 2+1 gratis op het volledige assortiment sloggi voor dames en heren
 • Categorie: Ondergoed of nachtkleding > Kledij & Schoenen
 • Merk: Sloggi
  Sloggi, de meest verkochte slip ter wereld! De Sloggi slips hebben de perfecte pasvorm en blijven was na was goed in vorm. Ze gaan niet lubberen en zijn huidvriendelijk. Sloggi begon als fabrikant van damesondergoed en produceerde enkel slips. Al snel bleek Sloggi ook populair te worden bij de mannen waardoor Sloggi hun gamma uitbreidde. Sloggi heeft meer dan een miljard slips verkocht in meer dan dertig landen!
  • Aanbod geldig tot:
  • Winkel: Bezoek de Makro website
   Bij Makro vind je zo ongeveer alles wat je maar nodig kan hebben! In de 6 Belgische vestigingen kan je enkel binnen met een Makro-kaart, die ook beschikbaar is voor particulieren. Makro heeft ook een volledig vernieuwde webshop. Het uitgebreide Makro assortiment bestaat uit zowel food als non-food artikelen. Makro heeft aantrekkelijke versafdelingen met groenten, fruit, vlees, vis, brood en banket van uitstekende kwaliteit. Je kan er ook terecht voor kantoorgerief, multimedia, elektrische apparaten, sporttoestellen en sportuitrustingen, doe-het-zelf materiaal, boeken en kleding! Zelfs zware tuinmaterialen of bouwmaterialen kan je in de Drive-in aankopen. Bekijk op PromoButler altijd de actuele prijzen, promoties en folders van Makro.
  *De vermelde prijs is onderhevig aan de specifieke condities zoals vermeld in de folder.Meer bij Makro

€ 7.45
XtraTherm
Makro  
€ 3.69
Huismerk - Makro
Makro  
€ 24.99
Duvel
Makro  
€ 59.99
Eternum
Makro  
€ 22.16
Coca Cola
Makro  
€ 59.90
Huismerk - Makro
Makro  
€ 6.59
Jules Destrooper
Makro  
€ 17.70
Leffe
Makro  
€ 6.59
Dr. Oetker
Makro  
€ 54.50
Seville Classics
Makro  
€ 33.96
Fontignac
Makro  
€ 6.99
Forest food
Makro  
€ 579.00
Stiga
Makro  
€ 18.49
Nutella
Makro  
€ 22.89
Forest food
Makro  
€ 339.00
Huismerk - Makro
Makro