25% korting op alle bosch doe-het-zelf boormachines

In actie van 12 September 2018 tot en met 24 September 2018. 25% korting op alle bosch doe-het-zelf boormachines van het merk Bosch bij Gamma .

 • Productnaam: 25% korting op alle bosch doe-het-zelf boormachines
 • Categorie: Snoerloos gereedschap > Doe-Het-Zelf
 • Merk: Bosch
  Sinds de introductie 1933 van hun eerste huishoudelijke apparaat: een tonnetjesronde koelkast tot op heden blijft Bosch zijn assortiment apparaten uitbreiden. In het uitgebreide gamma van Bosch vind je keukenapparatuur, zoals blenders, keukenrobots, (inbouw) wasmachines en vaatwassers. Maar Bosch beschikt natuurlijk ook over doe-het-zelf materiaal zoals boormachines, accuboormachines, schuurmachines, allerlei soorten elektrische zaagmachines, gereedschap geschikt voor de tuin zoals grasmaaiers en natuurlijk ook industriƫle oplossingen. Daarnaast is er ook nog Bosch car service waar we onderdelen voor alle automerken hebben zoals ruitenwissers, bougies en zo veel meer. Ben je op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingen van Bosch? Je vindt ze allemaal terug op deze promotiepagina.
  • Aanbod geldig tot:
  • Winkel:
   Heb je een volledig huis te verbouwen of wil je gewoon één schilderijtje ophangen? Het uitgebreide aanbod van Gamma heeft voor elk wat wils! Gamma telt ruim 82 vestigingen in België en is daarmee ook marktleider in de doe-het-zelfmarkt. Het assortiment van GAMMA bestaat uit bouwmaterialen zoals gipsplaten en isolatie, tuinartikelen zoals grasmaaiers, verticuteermachines en tuinmeubelen, gereedschappen en verf, maar je vindt er ook sanitair, verlichting, keukens, meubelen en nog veel meer doe-het-zelf-materiaal! Omdat het assortiment zo groot is, kan iedereen terecht bij de GAMMA bouwmarkten, zowel de beginnende als de gevorderde doe-het-zelver. Op de GAMMA website vind je ook handige klusadviezen en klustips om al je projecten tot een goed einde te kunnen brengen (Bekijk zeker het tuinadvies en de tips voor isoleren en verven!) GAMMA brengt regelmatig een reclamefolder uit met mooie kortingen en aanbiedingen. Je kan er ook een gratis GAMMAplus kaart aanvragen, zodat je nog meer voordelen, kortingen en kortingsbonnen krijgt. De actuele GAMMA folders, promoties en acties vind je altijd bij PromoButler!
  *De vermelde prijs is onderhevig aan de specifieke condities zoals vermeld in de folder.


Meer van Bosch

€ 69.00
Bosch
Krefel  
€ 319.00
Bosch
Krefel  
€ 499.00
Bosch
Krefel  
€ 109.00
Bosch
Brico Plan-it  
€ 119.00
Bosch
Brico  
€ 348.97
Bosch
Electro Depot  
€ 82.00
Bosch
Molecule  
€ 385.00
Bosch
Molecule  
€ 39.00
Bosch
Molecule  
€ 427.00
Bosch
Electro Zschau  
€ 229.00
Bosch
Electro Zschau  
€ 459.00
Bosch
Electro Zschau  
€ 298.00
Bosch
Electro Zschau  
€ 359.00
Bosch
Electro Zschau  
€ 599.00
Bosch
Electro Zschau